GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Verzenden & retourneren

Vestigingsadres:       Retouradres:            Klantenservice Bereikbaar:
1e Wormenseweg 166 Plein Shops  Maandag:     10:00 - 16:30
7331 MR Apeldoorn 1e Wormenseweg 166 Dinsdag:      10:00 - 16:30
[email protected] 7331 MR Apeldoorn Woensdag:   10:00 - 16:30
0314-234334   Donderdag:  10:00 - 16:30
KVK: 80170307   Vrijdag:       10:00- 16:30
BTW: NL861575325B01   Zaterdag:    Gesloten
    Zondag:      Gesloten
     
     
     
     
     

VERZENDEN

Nadat wij uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. Wanneer de bestelling, op werkdagen, voor 16:00 geplaatst is wordt deze dezelfde dag verstuurd. Bij een bestelling van 1 waist trainer kan het pakketje door de brievenbus. Brievenbus pakketjes hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Bij bestellingen van 2 of meer artikelen wordt er gebruik gemaakt van een groter formaat doos. 

Verzendkosten Nederland: Gratis! (transporteur: PostNL)
Verzendkosten België: €5,95        (transporteur: Bpost/PostNL)
Verzendkosten Duitsland: €5,95   (transporteur: DHL)


RETOURNEREN

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van uw bestelling erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product toch minder lekker zit dan gedacht. Geen probleem! Bij Waist Trainer Plein kunt u binnen 14 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. U heeft vervolgens daarna nogmaals 14 dagen om het pakket daadwerkelijk te retourneren. Om het retourproces te versnellen vragen wij je om het meegeleverde retourformulier volledig in te vullen en de stappen te volgen. U mag ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht. Mocht u ervoor willen kiezen om uw bestelling te annuleren dan zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument. Als wij uw pakket retour hebben ontvangen stuurt Waist Trainer Plein (In geval van ruilen) eenmalig de nieuw te verzenden producten gratis op. Zowel naar een Nederlands of Belgisch adres.

LET OP! Vanwege hygiënische redenen kunnen wij Plak bh`s, waarvan de plak pads zijn verwijderd, niet meer retour nemen.

Graag retourneren in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Ons advies is om het pakket met track en trace te verzenden.Download het retourformulier (aanbevolen!)

Uitzonderingen retourrecht

Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of hij het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.


Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het risico van het terugsturen van de producten blijft uiteraard bij de consument.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!