GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Verzenden & retourneren

Vestigingsadres:       Retouradres:            Klantenservice Bereikbaar:
Minden 36 Plein Shops  Maandag:     9:00 - 14:00
7327AW Apeldoorn (Alleen op afspraak) Minden 36 (Alleen op afspraak) Dinsdag:    9:00 - 14:00
[email protected] 7327AW Apeldoorn Woensdag:   Gesloten
055 234 0022    Donderdag: 9:00 - 13:00
KVK: 83274715   Vrijdag:      9:00 - 13:00
BTW: NL862805879B01   Zaterdag:    Gesloten
    Zondag:      Gesloten
     
     
     
     
     

VERZENDEN

Nadat wij uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. Wanneer de bestelling, op werkdagen*, voor 14:00 geplaatst is wordt deze dezelfde dag in behandeling genomen. Bij een bestelling van 1 waist trainer kan het pakketje door de brievenbus. Brievenbus pakketjes hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Bij bestellingen van 2 of meer artikelen wordt er gebruik gemaakt van een groter formaat doos. 

*Op woensdag worden er geen pakketten verzonden. Donderdag en vrijdag is de uiterste besteltijd 13:00.


Verzendkosten Nederland: Gratis! (transporteur: Fietskoeriers)
Verzendkosten België: €5,95        (transporteur: GLS)
Verzendkosten Duitsland: €5,95   (transporteur: Skynet)
Handtekening + alleen huisadres € 6,55

Wanneer u heeft gekozen voor extra service qua verzending worden deze verzendkosten niet terug betaald na een retour.

Laat je je pakket afleveren bij een service punt? Dan betaal je altijd verzendkosten. Mocht je je pakket onverhoopt niet afgehaald hebben bij het pakketpunt of gaat het pakket na niet thuis bericht naar een afhaalpunt, en wil je je bestelling hierna annuleren, dan brengen wij kosten in rekening voor de verzending (5.95EUR) 

Wanneer je een verkeerd adres heeft opgegeven en het pakket komt retour, dan brengen wij evengoed verzendkosten in rekening voor het nogmaals versturen van het pakket. Dit geldt ook wanneer de bestelling wordt geannuleerd na retour door geen levering. 

RETOURNEREN

´Verstuur je artikel retour zoals je het artikel zelf zou willen ontvangen´ 

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van uw bestelling erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product toch minder lekker zit dan gedacht. Geen probleem! Bij Waist Trainer Plein kunt u binnen 14 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. Na deze melding heeft de klant nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren of ruilen.  Om het retourproces te versnellen vragen wij je om het meegeleverde retourformulier volledig in te vullen en de stappen te volgen. U mag ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht. Mocht u ervoor willen kiezen om uw bestelling te annuleren dan zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

Ons retouradres:

Pleinshops B.V. Minden 36, 7327AW Apeldoorn

 

  • De directe kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor de consument. 
  • Bij een tweede keer ruilen worden er kosten in rekening gebracht. 
  • Graag retourneren in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Er mogen geen verzendlabels en/of tape op de verpakking aanwezig zijn. 
  • Bij verzending met ochtend of avond levering worden de verzendkosten na retour niet gecrediteerd. 
  • Na 1 keer ruilen is retour sturen niet meer mogelijk. Gebeurt dit wel, dan brengen wij de verzendkosten alsnog in rekening. 
  • Het artikel mag in geen geval vlekken, haren en/of pluisjes bevatten. Onze retourafdeling beoordeelt het geretourneerde product alvorens het retour wordt verwerkt.


Download het retourformulier (aanbevolen!)

Uitzonderingen retourrecht

  • Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of hij het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.
  • Bij schade aan het product en/of verpakking zullen er met uw toestemming kosten in rekening worden gebracht of wordt het artikel retour gestuurd op uw kosten. Wanneer er geen wederzijts akkoord wordt bereikt zullen wij het artikel retour sturen en de kosten op u verhalen. 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.


Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het risico van het terugsturen van de producten blijft uiteraard bij de consument.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!