GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Hoe trek je een waist trainer aan.

Je hebt inmiddels de waist trainer binnen en je wilt hem gelijk aantrekken. Wij snappen dat:) Maar je ziet al die haken en ogen en je weet even niet waar je moet beginnen. Geen probleem! Bij Waist Trainer Plein krijgen wij deze vraag vaak genoeg. Er natuurlijk vanuit gaan dat je de juiste maat hebt bestelt leggen wij je uit hoe je nou het beste je waist trainer aan kan doen zonder er veel moeite voor te hoeven doen. 

Mocht je er direct al achter komen, bij het passen van je waist trainer, dat je een te kleine of te grote maat hebt gekocht. Dan kun je deze direct retourneren naar ons. Wij verwijzen ze je hiervoor naar de volgende pagina; Verzenden & retourneren.

Waist trainer staand aantrekken


Maar voor nu gaan we er vanuit dat je de juiste maat hebt. Je krijgt de waist trainer in een plastic verpakking. Haal hem er voorzichtig uit en haal vervolgens de ogen en haken een voor een los. Doe dit voorzichtig. Leg de waist trainer om je buik heen. Je moet nu ongeveer 10 cm beide uiteinden hebben. Kun je de buitenste flappen gemakkelijk over elkaar laten vallen? Dan heb je een te grote maat gekocht. Heb je meer dan 10 a 15 cm tussen de buitenste flappen zitten? Dan heb je een te kleine maat gekocht. Maar er vanuit gaande dat hij precies past.

Nadat je hebt gekeken of de waist trainer wel voldoende ruimte heeft tussen beide uiteinden kun je hem vast gaan zetten. Om de waist trainer aan te trekken begin je altijd bovenin met het dichtmaken van haakjes in de ogen. Om een goed beeld te krijgen kun je het beste de eerste keer je waist trainer aantrekken voor een spiegel. Zo zie je precies of je een haakje overslaat en of je op de juiste manier bezig bent. Je trek bij elk haakje de uiteinden rustig naar elkaar toe. De eerste haakjes en ogen gaan moeilijk maar hoe verder je komt hoe makkelijker het zal gaan. 

Waist trainer liggend aantrekken

We hebben je zojuist uitgelegd hoe je de waist trainer staand kan aantrekken. Maar voor sommige vrouwen kan het staand aantrekken van je waist trainer een hele opgaven zijn. Vooral voor vrouwen met een buikje. Wat dan je het beste kan doen is je waist trainer liggend aantrekken. Omdat je ligt is je buik het platst. Zo kun je makkelijker je waist trainer aantrekken. Je gaat op je rug liggen met je waist trainer onder je. Je trekt de uiteinden naar elkaar toe en trekt bovenin het eerste haakje in het oogje. Net zoals bij het staand aantrekken ga je steeds verder naar onder. Na het eerste haakje zul je merken dat het steeds makkelijker zal gaan.

Heb je na deze uitleg nog steeds moeite met het aantrekken? Neem dan contact met klantenservice Waist Trainer Plein (onderdeel van Plein Shops) via [email protected] of 0314-234334 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!